Search

Telefon: 0723 283 158 | 0727 731 551

E-mail: contact@romcreativ.com

 
We Make Thing With Love

Despre noi

Povestea Noastra
W4S CREATIV a aparut in 2019 dupa 2 ani de incercari in a convinge familia si prietenii ca nu suntem nebuni. Dorinta de a oferi clientilor nostri solutii complexe pentru amenajarea spatiului drag prin transformarea lucrurilor vechi si neutilizabile in obiecte de arta unice cu un puternic impact emotional a fost mai puternica in crearea acestui proiect.

Echipa este alcatuita momentan din 2 specialisti visatori noncomformisti cu idei nelimitate ,care incearcasa faca fata tuturor provocarilor primite de la voi,prin oferirea de solutii inedite la toate intrebarile voastre.

Pe parcursul explorarii tale vei descoperii ca suntem in primul rand oameni,cei care te fac sa zambesti oricat de ocupat ai fi.Cei care inteleg ca timpul tau este pretios si iti ofera solutii rapide accesibile si originale atunci cand nu stii ce sa faci cu obiectele vechi sau cand nu stii ce cadou sa-i iei prietenului tau cel mai bun.

Contacteaza-ne
Reconditionari mobila

De la inceput ne-au placut provocarile, si din acest motiv nu ne dam inlaturi de la nimic. Reconditionam orice tip de mobilier sau obiect, fie el masina de cusut sau masuta de cafea. In noi gasesti sprijin la orice problema cu care te confrunti.

Desing interior / exterior rustic

Ne pricepem la multe lucruri, si sfaturile noastre au fost de bun augur pentru o multime dintre clienti nostri, dar pentru cei mai pretentiosi dintre voi avem pregatita o alta varianta a noastra. Lucrand doar pe baza de proiect produse unicat, avem colaboratori desinger din toate domeniile artistice. Cu siguranta daca ne ceri ajutorul, gasim o solutie favorabila pentru tine.

Creare produse mobilier din lemn vechi

Indiferent daca este o usa de la casa parinteasca, bancul de lucru al bunicului sau lemne vechi de la o casa batraneasca, la noi gasesti mereu solutii prin care poti transforma lucrurile la care tii in obiecte de arta unicat cu un puternic impact emotional.

Creare produse unice

Putem crea aproape orice produs. Suntem destul de inventivi si din acest motiv incercam sa aratam ca se poate crea arta si din lucruri aparent inutile. Daca ai o idee, oricat de ciudata ar fi, vino la noi, te ajutam cu placere.

Echipa

Adrian Branzan

0727 731 551

Matei Florian

0723 283 158